fbpx
01 75 00 130 041 633 878

Pri nas najdete vse za MIG varjenje in še veliko več

Smo specialisti za prodajo in distribucijo vseh vrst varilnih aparatov ter zaščitne opreme za MIG varjenje in ostale postopke dela. Ker je postopek MIG varjenja oziroma MIG/MAG varjenja eden od dveh najpomembnejših procesov varjenja – poleg elektro obločnega varjenja brezpritiska – smo pri Varikonu poskrbeli za pestro ponudbo varilnih aparatov, dodatne delovne opreme in vse vrste zaščite za vašo največjo uspešnost delovnih procesov in varnost osebja. MIG varjenje s pritiskom ter ostali postopki so zahtevni, zato je treba poskrbeti, da so varilci ustrezno zavarovani, delovni prostor pa prilagojen ekstremnim pogojem. V naši ponudbi najdete tudi odsesovalne sisteme ter čistilce zraka, ki nam pomagajo ohranjati delavnico vpogojih, kjer se zagotavlja optimalna varnost in zdravje pri delu ter zagotavljajo dobre pogoje in razpoloženje v delavnici.  Ni namreč naključje, da se ravno med napornim delom, dogaja veliko poškodb in nesreč. Zagotoviti moramo, da storimo vse za preprečevanje tovrstnih neljubih dogodkov. Z našimi izdelki ste na najboljši poti k varnosti in kakovostnim delovnim pogojev, k čemur vas zavezujejo tudi predpisi. Z izkušnjami smo si pridobili zaupanje strank, saj sta nam vaša varnost in zadovoljstvo prvenstvena cilja na poti do našega uspeha. Že več kot dvajset let zagotavljamo kakovostne storitve prodaje in distribucije tisočim zadovoljnih kupcev po vsej Sloveniji in širše.

Niso nam tuji niti aparati ali pripomočki za varjenje TIG

V naši ponudbi vsakovrstnih aparatov, primernih tako za varjenje TIG kot MIG varjenje in ostale varilne postopke, najdete modele priznane nemške znamke EWM in Telwin. Med izdelki, ki jih nudimo, so aparati EWM izjemno pogosti v profesionalni uporabi, saj jih odlikuje natančnost in varčnost. Tudi modeli italijanskega proizvajalca Telwinne zaostajajo pri kakovosti izdelave in odličnosti doseženih rezultatov, se pogosteje uporabljajo za polprofesionalne namene ali v domačih delavnicah za primerljivost želene proizvodnje. Nikoli ne smemo pozabiti na delovne zaščitne obleke in opremo ter na ustrezno pripravljenost osebja. To lahko zagotovimo z mentorstvom pri postopkih varjenja TIG, MIG varjenja ali ostalega, saj je dober mentor vedno najboljši učitelj. Pri nas lahko vse naše izdelke preizkusite ter se tako prepričate o njihovi kakovosti in uporabnosti. Naši sodelavci so strokovnjaki na svojem področju ter vam radi predstavijo vse praktične in teoretične lastnosti in prednosti naših produktov. Naše dolgoletne izkušnje nam zagotavljajo konstantno zaupanje strank, zato vas vabimo, da se o naši strokovnosti prepričate sami.

Pri MMA varjenju varimo z našimi kakovostnimi aparati z oplaščenimi elektrodami

MMA varjenje označuje postopek varjenja, kjer se uporabljajo oplaščene elektrode. Nekoč so v te namene uporabljali velike transformatorje, danes pa so aparati za MMA varjenje ravno tako prilagojeni času kot vsi ostali. V naši ponudbi imamo izdelke priznanih znamk Telwin inEWM, ki zagotavljajo kakovostne in hitre rezultate. Aparati so lažji in prilagodljivi kot nekdaj, zlasti pa se odlikujejo po nizki porabi energije ter več uporabnih funkcijah. Tako lahko izberete lastnosti varjenja, ki omogočajo lažji začetek varjenja in preprečujejo žarenje elektrod. V vsakem primeru pa moramo delovni prostor in varilce ustrezno zavarovati in prilagoditi delovnemu procesu. V ta namen v našem asortimanu najdete tudi avtomatske zaščitne znamke Optrel, ki zagotavljajo nemoteno dihanje in varujejo pred škodljivimi plini v ozračju. Ne podcenjujmo pomena ustrezne zaščitne in delovne opreme za zdravje naših varilcev in delovne sile, saj je od tega odvisna naša uspešnost!

Vsi naši aparati za varjenje so podrobno predstavljeni na spletni strani

Naša spletna stran vam podaja podrobne opise vseh različnih aparatov za varjenje in ostalih izdelkov iz naše pestre ponudbe. Izberite med že omenjenimi svetovno priznanimi znamkami EWM in Telwin ter si podrobno preberite lastnosti vsakega, da boste lažje izbrali pravega. Naši sodelavci so vam na voljo z nasveti in praktičnimi predstavitvami, zato ne čakajte in se nam oglasite. V naših prostorih si oglejte in preizkusite tudi ostale izdelke: avtomatske zaščitne maske, gorilnike in TIG elektrode, čistilce varov ter polnilce in štarterje. Nudimo tudi celovito opremo za avto kleparje različne kakovostne gorilnike in osesovalne sisteme, ki vam zagotavljajo varnost in ustreznost delovanih prostorov. Smo tudi specialisti za zaščitno opremo, ki vam jo zagotovimo po najbolj ugodnih pogojih, enako kakor vse vrste dodajnih materialov in agregatov, ki v nobeni resni delavnici ne smejo manjkati. Vemo namreč, da je varjenje kljub tehničnemu napredku še vedno izjemno naporen deloven proces, ki zahteva veliko znanja, izkušenj inmotivacije.

Oglasite se nam preko internetne strani, elektronske pošte ali po telefonu. Našli bomo pravi izdelek za vas ter vam podrobno svetovali. Oseben pristop je tisto, kar nas loči od konkurence, saj se vam vedno posvetimo s srcem in prisluhnemo vašemu problemu. Niti dva nista enaka, zato se vedno trudimo, da vam predlagamo osebno in prilagojeno rešitev, kar stranke pri nas najbolj cenijo. Ker lahko vse produkte za MIG varjenje in ostalo preizkusite tudi v praksi, ni nevarnosti, da bi svojo izbiro kadar koli obžalovali.

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878