fbpx

Varikon – Prodaja in pooblaščeni servis varilnih aparatov in rezalnih naprav

Naše prve izkušnje na področju servisiranja varilne tehnike segajo že preko 30 let nazaj. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Elektroservis Marko Končan s.p. Zaradi razširitve dejavnosti se je leta 2006 ustanovilo podjetje Varikon d.o.o.

Podjetje VARIKON je družinsko podjetje, ki se ukvarja s servisiranjem, prodajo, predelavo varilne in rezalne tehnike, strokovnim svetovanjem pred ali po nakupu .

V več kot 25 letih našega delovanja smo s prijaznostjo, ustrežljivostjo, visoko strokovno usposobljenjostjo ter učinkovitostjo našega kadra pridobili zaupanje naših naročnikov in dobaviteljev tako v Sloveniji kakor tudi v tujini. Od skromnih začetkov v garaži je tako v vseh teh letih zrasel moderen servis s poslovnim prostorom v izmeri 700m². V tem času smo skrbeli za čimboljšo strokovno usposobljenost naših serviserjev in čimkrajši odzivni čas na terenu in v delavnici. Da smo do sedaj delali dobro, nam povejo naročniki, ki nam vedno znova izkazujejo zaupanje.

Ker postaja delo varilcev zaradi novih materialov in tehnologij vedno bolj zahtevno, bomo v prihodnje v našem novem demonstracijskem centru prirejali izpopolnjevanje znanja za varilce v sodelovanju z varilskimi tehnologi in strokovnjaki za dodajanje materialov.

Prodajamo nove in rabljene obnovljene varilne aparate. Menjamo stare varilne aparate za nove, možna je tudi zamenjava staro za staro. Varilne aparate tudi predelamo ali dodelamo po naročilu. S svojimi bogatimi izkušnjami ter tehničnim in praktičnim znanjem Vam lahko svetujemo in skupaj z Vami najdemo najprimernejšo rešitev za nakup aparata za varjenje.

Ponudimo vam lahko cenovno ugodne in kvalitetne potrošne dele za:

  • gorilnike različnih proizvajalcev (Binzel, EWM, Trafimet, Fronius, Thermal Dynamics, Kemppi, Hypertherm, Iskra, Cebora…)
  • avtomatske elektronske zaščitne maske (Optrel, Speedglas, Balder, Telwin …)

Prav tako Vam nudimo hiter, kvaliteten in cenovno ugoden servis varilnih aparatov in rezalnih naprav.

Ker to, kar delamo, delamo z veseljem, se v prihodnosti ne bojimo novih izzivov, ki jih prinaša čas.

 

Preverite našo ponudbo varilnih aparatov ali pa nas kontaktirajte preko našega spletnega obrazca!

TITAN XQ – varjenje prihodnosti

Varjenje je tako raznoliko kot življenje. Vsak uporabnik ima svoje želje pri svojem varilnem aparatu. S Titanom XQ lahko zdaj vsak dobi svojo napravo v konfiguraciji, ki najbolj ustreza njihovim…

Vrhunske zaščitne varilne maske

Optrel Panoramaxx serija zaščitnih mask

Bližje. Dlje. Švicarsko podjetje Optrel je nedavno razširilo ponudbo svojih samozatemnilnih zaščitnih varilnih mask. Obstoječa maska Panoramaxx se je sedaj preimenovala v Panoramaxx 2.5, pridružili pa sta se ji še…

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878