fbpx

Servis

Servis varilnih aparatov

Ponujamo Vam kakovosten in hiter servis varilnih aparatov v garancijskem in izvengarancijskem roku.

Smo pooblaščeni serviser za varilne aparate, zračne plazme, polnilce/starterje, naprave za točkovno varjenje, aparate za čiščenje varov, ipd proizvajalcev:

Servisiramo tudi varilne aparate ostalih proizvajalcev:

Aparate za varjenje servisiramo na sedežu podjetja in po celi Sloveniji.  V naši pestri ponudbi lahko izbirate med različnimi dodajnimi materiali (varilne žice, palice…), jeklenkami in tehničnimi plini (argon, CO2, mešanice Ar/CO2, kisik, acetilen, dušik – proizvajalec TPJ).

Servis varilnih aparatov, ki vas bo navdušil: v podjetju Varikon se ukvarjamo s prodajo in predelavo varilne tehnike, poleg tega pa vam ponujamo hiter, natančen in kvaliteten servis varilnih aparatov po ugodni ceni. Servis opravljamo v garancijskem pa tudi izvengarancijskem roku. Sedež našega podjetja je v Horjulu v okolici Ljubljane, kjer nas lahko obiščete in se dogovorite za servis varilnega aparata ali aparatov. Poleg okolice Ljubljane pa servis opravljamo tudi v ostalih krajihv Sloveniji. Prav tako pa tudi druge servise po Sloveniji zalagamo s potrošnimi deli in materialom. Obiščite nas v okolici Ljubljane in se na lastne oči prepričajte, da smo pri servisiranju najboljši.

Podjetje Varikon je na slovenskem trgu prisotno že več kot 20 let. V tem času smo pridobili mnoga praktična in strokovna znanja, ki nam omogočajo, da servis varilnih aparatov poteka brezhibno. Ustrezen servis je izredno pomemben in tega se zavedamo tudi v našem podjetju. Skrb za zadovoljstvo naših strank in predvsem kvaliteta sta naši glavni vodili. Od skromnih začetkov v majhni garaži smo zrasli v moderen servis z lastnim poslovnim prostorom. Neprestano učenje in izpopolnjevanje znanja na področju prodaje in servisiranja varilnih aparatov in leta pridobljenih izkušenj nam dajejo dovolj samozavesti, da lahko rečemo, da je servis pri nas najbolj kakovosten. Tega se zavedajo tudi mnogi zadovoljni naročniki. Če torej potrebujete kvaliteten, strokoven in cenovno ugoden servis varilnih aparatov CO2 in ostalih varilnih aparatov različnih znamk (Fronius itd.), vas vabimo, da nas obiščete v okolici Ljubljane.

Najboljši servis varilnih aparatov

Nudimo servis varilnih aparatov proizvajalcev EWM, Fronius, Telwin in drugih. Smo servis z najdaljšo tradicijo popravila varilnih aparatov vseh vrst proizvajalcev v Sloveniji, zato je pomembno, da kvaliteto svojih storitev vzdržujemo na najvišjem možnem nivoju. Poleg servisa varilnih aparatov CO2 Fronius bomo poskrbeli za servis katerega koli varilnega aparata tudi v izvengarancijskem roku. V podjetju Varikon v okolici Ljubljane boste deležni vrhunskega servisa, poleg tega pa vam ponujamo vse, kar potrebujete za varjenje in rezanje. Pri nakupu vam bomo z veseljem tudi svetovali. Zaupali so nam že mnogi zadovoljni naročniki, zaupajte nam tudi vi.