fbpx

Varilni aparat mig mag

Prodaja varilnih aparatov MIG MAG in TIG ter strokovni servis varilnih aparatov

Varilni aparat MIGMAG, TIG varilni aparat, varilni aparati za točkovno in orbitalno varjenje – kakšnega pa vi potrebujete? Prodaja varilnih aparatov ni vse, kar vam nudimo. Ponujamo vam tudi strokoven, kakovosten in hiter servis aparatov za varjenje v garancijskem in izvengarancijskem roku. Smo pooblaščen serviser za varilne aparate, zračne plazme, naprave za točkovno varjenje, aparate za čiščenje varov, polnilce/starterje itd. različnih priznanih proizvajalcev, kot so EWM varilni aparati, Kemppi, Fronius, Thermal Dynamics, Telwin, Hypertherm in Iskra. Servisiramo pa tudi varilne aparate ostalih proizvajalcev (Uljanik, Esab, Merkle, Migatronic, Cebora itd.). Poleg servisa pa vas lahko naučimo tudi rokovanja z varilnimi aparati.

Varilni aparat mig mag

Varilni aparat MIGMAG za varjenje po MIG in MAG postopku

Pri nas vam je na voljo vse za varjenje in rezanje na enem mestu. Na področju prodaje in servisiranja varilne in rezalne tehnike imamo več kot 25 let izkušenj in smo servis z najdaljšo tradicijo na področju popravila in obnavljanja varilnih aparatov v Sloveniji. Naša ponudba zajema visokokakovostne varilne aparate priznanih proizvajalcev, med katere smo uvrstili tudi varilni aparat MIG MAG za varjenje v zaščiti plinov. EWM varilni aparati spadajo med najboljše aparate za varjenje po MIG MAG postopku. Varilni aparat MIG MAG je namenjen varjenju po MIG MAG postopku. Gre za enega najbolj produktivnih in ekonomičnih postopkov varjenja, ki je tudi najpogosteje uporabljen postopek v industriji. Ker je univerzalen, je namenjen varjenju tako tankih kot tudi debelejših materialov. Uporablja se za varjenje po MIG postopku, ki poteka z zaščitnim internim plinom, uporablja pa se za varjenje nerjavnega jekla, aluminija in barvnih kovin. Varilni aparat pa lahko uporabimo tudi za MAG varjenje (zaščita z aktivnim plinom), ki se uporablja za varjenje vseh vrst konstrukcijskih jekel.

TIG varilni aparat za varjenje po TIG postopku

Poleg varilnih aparatov MIG MAG smo v prodajni program uvrstili tudi TIG varilni aparat za varjenje po TIG postopku. Gre za različico elektroobločnega varjenja, kjer uporabljamo netaljivo volframovo elektrodo, ki se ne izrablja. Var pred atmosferskim onesnaženjem zaščitimo z zaščitnim plinom (navadno so to žlahtni interni plini). Ta aparat se največkrat uporablja za varjenje tankega nerjavnega jekla, pa tudi aluminijevih, magnezijevih in bakrovih zlitin.

EWM aparat

Servis varilnih aparatov s tradicijo

EWM varilne aparate in ostale aparate servisiramo na sedežu podjetja in po celi Sloveniji, prav tako pa zalagamo naše stranke po Sloveniji s potrošnimi deli in materialom evropskih proizvajalcev. Servis opravljamo v garancijskem pa tudi izvengarancijskem roku. Zavedamo se, da le ustrezen servis in primerno vzdrževanje zagotovi vašemu varilnemu aparatu dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje.