01 75 00 130 041 633 878

Varilni aparat tig je najpogosteje uporabljen v letalski industriji

Varilni aparat tig cenaV našem podjetju dobite vse vrste varilnih aparatov po ugodnih cenah. Nakup varilnega aparata tig v akciji se še posebno izplača, saj so že tako nizke cene tig aparatov, še nižje. Naši cenovno ugodni varilni aparati tig delujejo z netopljivo volframovo elektrodo, ki jo ščiti in hladi inertni plin. Največkrat se pri tig varilnem postopku uporablja plin argon, ki ne reagira z zvarom. Tig varjenje poteka z dodajanjem materiala ali pa se izvaja brez dodanega materiala. V tem primeru se med varjencema naredi spoj z zvarjenjem njunih robov. Cenovno ugoden aparat tig je namenjen varjenju tam, kjer je pomemben estetski izgled vara in varjenju tankih materialov. Varjenje s cenovno ugodnim varilnim aparatom tig je zahtevno saj mora varilec simultano voditi gorilnik in dodajati material. Zaradi tega so zvari narejeni s cenovno ugodnim tig aparatom zelo natančni in kvalitetni. Zvari so zelo vzdržljivi zato se največkrat uporabljajo v letalski in vesoljski industriji.

Različne funkcije naredijo varilne aparate tig zelo vsestranske

Cenovno ugoden varilni aparat tig omogoča varjenje z izmeničnim ali enosmernim tokom. Varjenje z izmeničnim tokom je primerno za aluminij in magnezij, varjenje z enosmernim tokom pa za vse ostale barvne kovine. Nekateri modeli varilnih aparatov tig imajo možnost obločnega varjenja tako, da so vsestranski. Širok spekter uporabe varilnih aparatov tig, jih naredi cenovno ugodne, saj lahko en aparat tig nadomesti več različnih aparatov. Inverterski cenovno ugodni varilni aparat tig z izmeničnim tokom ima lahko vodno ali plinsko hlajenje. Pri plinskem hlajenju je cenovno ugoden varilni aparat tig prenosen. Varilni aparati tig so enostavni za uporabo, imajo prednastavljene programe, ki jih izberete glede na potrebe varjenja. Funkcija cenovno ugodnega varilnega aparata activarc omogoča učinkovitejše varjenje z natančnim varilnim oblokom z zmanjšanim dovodom toplote ter globokim varom. Funkcija spotmatic prihrani zelo veliko časa pri varjenju. Cenovno ugodni varilni aparati tig imajo mnogokrat tudi možnost priključka za daljinski upravljalnik, funkcijski gorilnik in hladilnik. Različni tipi izmeničnega toka nudijo različno izbiro varilnih lastnosti.

Tig aparati akcija

V našem podjetju vam nudimo zelo kvalitetne varilne aparate po ugodnih cenah

Oba cenovno ugodna varilna aparata, mig mag in tig omogočata varjenje aluminija, magnezija in ostalih barvnih kovin. Cenovno ugodni varilni aparati mig mag so univerzalni zato imajo zelo širok spekter uporabe. Pri cenovno ugodnih tig varilnih aparatih se dodajni material dodaja ročno, pri mig mag modelih pa material dodaja podajalna naprava. Ta je povezana z aparatom tako da uravnava varilno napetost. Podajalna naprava skrbi tudi za pretok zaščitnega plina. Pri mig mag postopku prihaja varilna žica skozi gorilnik, pri tig postopku pa varilno žico varilec drži v eni roki.

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878