fbpx

Varilni aparat TIG

Varilni aparat TIG omogoča natančno in kakovostno varjenje

Varilni aparat TIG se lahko pohvali z mnogimi dobrimi lastnostmi, česar se v našem podjetju, specializiranem za prodajo opreme za varjenje, dobro zavedamo.

Kot prvo, je končni rezultat pri delu z TIG varilnim aparatom, če seveda varilec dobro opravlja svoje delo, visoko kakovosten. Zvar je čvrst, gladek in maksimalno vzdržljiv. Prav tako aparat odlikujejo mnoge različne funkcije, ki vam nudijo neštete možnosti varjenja. Nenazadnje, je cena izjemno konkurenčna, pri nas jih pogosto lahko najdete tudi v akciji.

Pri nakupu je pomembno, da izberete poznanega in priznanega proizvajalca varilnih aparatov in ostale opreme, saj ste le tako lahko gotovi, da vam bo varilni aparat TIG dolgo in dobro deloval. Ne pustite se prepričati v nakup nekakovostnega izdelka, saj tudi za varilne aparate cene povedo isto kot pri ostalih proizvodih: za smešno nizke zneske lahko težko pričakujete vrhunsko kakovost.

V našem podjetju dobite vse vrste varilnih aparatov po ugodnih cenah. Naši cenovno ugodni varilni aparati TIG, delujejo z netopljivo volframovo elektrodo, ki jo ščiti in hladi inertni plin. Največkrat se pri TIG varilnem postopku uporablja plin argon, ki ne reagira z zvarom. Prav tako lahko za delo uporabljate helij, kar pa pri nas ni ravno običajno, saj je njegova cena previsoka.

Varilni aparat TIGKako poteka varjenje z varilnim aparatom TIG

TIG varjenje običajno poteka z dodajanjem materiala, lahko pa se izvaja tudi brez dodanega materiala. V tem primeru, se med varjencema naredi spoj z varjenjem njunih robov, kar v praksi ni tako redko. Tudi takšen spoj je močan, gladek in vzdržljiv.

Cenovno ugoden aparat TIG je namenjen varjenju na mestih, kjer je pomemben estetski videz vara in varjenju tankih materialov. Varjenje s cenovno ugodnim varilnim aparatom TIG je zahtevno saj mora varilec simultano voditi gorilnik in dodajati material. Zaradi tega so zvari, narejeni s cenovno ugodnim TIG aparatom, zelo natančni in kvalitetni. Le-ti so izjemno vzdržljivi, zato se največkrat uporabljajo v letalski in vesoljski industriji.

Varilni aparati cene ugodneRazlične funkcije naredijo varilne aparate TIG zelo vsestranske

Cenovno ugoden varilni aparat TIG, omogoča varjenje z izmeničnim ali enosmernim tokom. Varjenje z izmeničnim tokom je primerno za aluminij
in magnezij, varjenje z enosmernim tokom pa za vse ostale barvne kovine. Možnosti so skorajda neomejene.

Nekateri modeli varilnih aparatov TIG imajo možnost obločnega varjenja na način, da so vsestranski. Širok spekter uporabe varilnih aparatov TIG, jih naredi cenovno ugodne, saj lahko en aparat TIG nadomesti več različnih aparatov, kljub temu pa njihov nakup priporočamo izkušenim varilcem in ne začetnikom.

Inverterski, cenovno ugodni varilni aparat TIG, ki deluje z uporabo izmeničnega toka, ima lahko vodno ali plinsko hlajenje. Je enostaven za uporabo ter ima prednastavljene programe, ki jih izberete glede na potrebe varjenja.

Funkcija cenovno ugodnega varilnega aparata Activarc, omogoča učinkovitejše varjenje, z natančnim varilnim oblokom, ki ima zmanjšan dovod toplote ter globokim varom. Funkcija Spotmatic prihrani zelo veliko časa pri varjenju. Cenovno ugodni varilni aparati TIG imajo mnogokrat tudi možnost priključka za daljinski upravljalnik, funkcijski gorilnik in hladilnik. Različni tipi izmeničnega toka nudijo različno izbiro varilnih lastnosti, zato se varilci, radi odločijo za njihov nakup.

Varilni aparati cene prepričajoKvalitetni varilni aparati akcija

Oba cenovno ugodna varilna aparata, MIG MAG in TIG omogočata varjenje jekla, nerjavečega jekla, aluminija ali pa privarjevanje pocinkane pločevine. Cenovno ugodni varilni aparati MIG MAG imajo več namenov uporabe. Uporabljate jih lahko za vzdrževanje, proizvodnjo ter za vsa ostala varilska dela.

Novost na MIG MAG varilnemu aparatu je LCD prikazovalnik, ki omogoča enostavno upravljanje nastavitev, pregled varilnih parametrov in preklapljanje med 17 standardnimi programi. Pri določenih modelih MIG MAG varilnih aparatov, lahko izbirate med možnostjo uporabe – Synergic ali ročno upravljanje, kar je zelo dobrodošla in uporabna funkcija.

Če razmišljate o nakupu, si oglejte varilne aparate v akciji, kjer boste zagotovo našli tudi takšnega zase.

Varilni aparati akcija