fbpx

Novost švicarskega podjetja Optrel ruši standarde na trgu.

Več o izdelku

Za večino poklicnih skupin je pri delu resnično pomemben jasen pogled. To ne velja za varilce. Zaradi nujnosti uporabe izdelkov za zaščito pred bleščanjem je pogled na delovno mesto zamegljen in popačen. Pri Optrelu jih vodi volja, da varilcem omogočijo boljše delovno življenje, že vrsto let raziskujejo nove tehnologije, da bi izboljšali pogled in s tem zaščito varilcev. Zahvaljujoč tehnologiji Crystal Lens (CLT2.0), so pri Optrelu dosegli kvantni preskok, ki bo revolucioniral pogled varilcev. Pri prepustnosti svetlobe 31% v svetlih pogojih (stopnja zaščite 2!) imajo varilci prvič praktično nezamegljen in jasen pogled na svoje delovno okolje. To v kombinaciji s skoraj popolnim barvnim spektrom CLT2.0 prvič omogoča varilcem, da vidijo, kaj se v resnici dogaja v varilni talini z jasnostjo, ki se ujema z vpogledom v novo dimenzijo. Varilci to opisujejo kot razsvetljenje.

Varilna čelada in transparentni vizir sta sedaj eno

Kristalno jasen pogled v svetlem stanju naredi masko crystal 2.0 idealno kombinirano čelado brez kompromisov.

crystal 2.0: kristalno čist pogled pred, med in po varjenju

STOPNJA SVETLOSTI 2.0 – SVETOVNI REKORD
Svetovna premiera za absolutni svetovni rekord. Crystal 2.0 podre Optrelov rekord, ki so si ga postavili pred tremi leti – do sedaj še ni bil presežen. Prepustnost svetlobe v neaktivnem stanju je sedaj 31 odstotkov.

Prava barva ne pomeni enake prave barve

Z varilno masko crystal 2.0 boste prepoznali razliko takoj, ko si jo nadenete. Barvna zaznava v svetlem stanju je skoraj takšna, kot če gledate skozi prozorno steklo, v temnem načinu pa lahko uživate v detajliranem in visokokontrastnem pogledu na varilno talino z dosedaj nikoli videno jasnostjo.

 

Varjenje s crystal 2.0 povzroča odvisnost

Več o maski si lahko preberete tu