fbpx

Varilni aparat mig mag

Varilni aparat mig mag nudi več različnih vrst varjenja

Varilni aparat mig mag je univerzalen, primeren je za varjenje vseh vrst materialov. Aparat mig mag se uporablja v vseh industrijah zaradi ekonomičnosti in visoke produktivnosti. Varilni aparat mig mag je nepogrešljiv del opreme v domači ali profesionalni delavnici. Varilni aparat mig mag se lahko uporablja za oba postopka, mig in mag, edino kar je potrebno prilagoditi je zamenjava plina. Oprema za mig mag varjenje obsega varilni aparat, ki je vir enosmernega ali pulznega toka, varilno pištolo, ki ima samodejno funkcijo dodajanja varilne žice in zaščitnega plina ter jeklenke s plinom. Postopek varjenja z mig mag aparatom poteka z neoplaščeno žico v zaščitni atmosferi določenega plina. Med postopkom mig mag, plin, ki obliva varilno žico in zvar, stabilizira oblok in preprečuje atmosfersko onesnaženje oziroma preprečuje oksidacijo zvara. Mig mag varilni aparat nudi tudi možnost pulznega varjenja. Ta način varjenja se uporablja predvsem za varjenje legiranega jekla in aluminija. Varilni aparat mig mag ustvarja posebne tokovne impulze, zaradi katerih dodajni material na zvarno mesto prehaja v kapljicah. Pulzno varjenje nudi večjo homogenost in manjšo poroznost zvara. Varilni aparati tig mig so namenjeni varjenju aluminija. Varilni aparati mig mag imajo tudi prednaložena varilna opravila, ki prihranijo veliko časa pri nastavitvah. Iz seznama opravil aparata mig mag, se izbere vrsta opravila, edina nastavitev, ki jo moram opraviti sami je izbira debeline materiala.

Mig mag varilni aparat je primeren za vsestransko zasebno in profesionalno uporabo

Mig je postopek varjenja z neoplaščeno elektrodo oziroma varilno žico ob uporabi inertnega plina, ki ne reagira z varjencem. Mig varilni aparat uporablja čisti argon, ki je primeren za varjenje lahkih kovin in njihovih zlitin ter mešanico argona in kisika, ki je primerna za varjenje nerjavečega in legiranega jekla. Mag je postopek varjenja z neoplaščeno elektrodo oziroma varilno žico ob uporabi aktivnega plina, ki reagira z varjencem. Plin, ki ga uporablja varilni aparat je mešanica argona, kisika in ogljikovega dioksida. Mag postopek je uporaben za varjenje navadnega in nizko legiranega jekla ter lahkih kovin in zlitin. Varilni aparat mig brez plina deluje s pomočjo polnjene žice. Ta postopek je primeren za delo na terenu, kjer zaradi neugodnih vremenskih razmer ni mogoča uporaba običajnega mig postopka.

Cenik za varilne aparate dobite v našem poslovnem prostoru

V našem poslovnem prostoru, kjer imamo tudi servisno delavnico vam bomo svetovali o nakupu ustreznega varilnega aparata mig mag, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Za varilne aparate mig mag boste dobili tudi celoten cenik z informacijami, ki vam bodo olajšale nakup. Nudimo podporo po nakupu oziroma pri uporabi aparata mig mag in zanesljiv servis varilnih aparatov.

Varilni aparat mig mag cenikMig varilni aparat brez plina