fbpx

Velika izbira kakovostnih varilnih aparatov in zaščite

Varilni aparati so eden izmed najbolj prodajanih artiklov v naši spletni ponudbi, saj je varjenje izjemno priljubljen postopek preoblikovanja kovin, tako da ga najdemo tako v domačih delavnicah kot tudi v profesionalnih podjetjih, katera imajo izjemno kakovostne profesionalne varilne aparate, ki zagotavljajo najboljši učinek. Varjenje je spajanje dveh ali več elementov v novo celoto, ki ima povsem enake značilnosti kot spajani elementi, služi pa lahko zgolj kot polizdelek za kasnejšo obdelavo ali pa kot končen izdelek v obliki različnih produktov. V podjetju Varikon imamo dolgoletne izkušnje na področju varjenja, prodaje varilnih aparatov in ostale ponudbe, zato vam nudimo kakovostne varilne aparate CO2 in ostale po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi profesionalnimi in enostavnimi varilnimi aparati, s katerimi lahko varimo različne materiale, odvisno od vaših želja in potreb, prepričani pa smo, da boste med pestro ponudbo našli najboljši varilni aparat za vas, s katerimi boste dosegali rezultate, ki jih želite. Pri varjenju je izjemno pomembno, da smo med delom zaščiteni, saj lahko pride do različnih neprijetnosti, zato imamo v našem podjetju na voljo tudi zaščitno obleko in zaščitno varilno masko, ki zavarujeta vaše telo in ste lahko ob varjenju popolnoma mirni, sproščeni in osredotočeni na delo. V kolikor želite več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri varilnih aparatov.

MIG / MAG inverterski varilni aparat

Varilni aparati zagotavljajo kakovostno varjenje

Varjenje je izjemno raznoliko, saj ima vsaka stranka svoje želje, ideje in potrebe, zato je pomembno, da je ponudba dovolj široka, da zadovolji velik krog naših uporabnikov, ki so nad varilnimi aparati iz naše ponudbe navdušeni. V našem podjetju lahko najdete varilne aparate za začetnike, za vse tiste, ki se šele spoznavate z varjenjem, saj imamo na voljo enostavne aparate za rokovanje, ki pa bodo prinesli dobre rezultate. Vsi tisti, ki ste z varjenjem že na ti in želite kakovostnejše varilne aparate imamo na voljo profesionalne aparate, ki imajo večjo moč in boljšo natančnost varjenja, z njimi boste delali najbolj kakovostnejše reze in prepričani smo, da vas bodo navdušili. Ne glede na izbiro varilnega aparata za vse naše izdelke v ponudbi zagotavljamo kakovostno varjenje, obenem pa imamo prednost pred ostalimi ponudniki saj omogočamo celovito storitev. V našem podjetju je možna menjava varilnih aparatov CO2 in drugih v obliki staro za novo ali staro za staro, obenem pa nudimo tudi kakovosten in hiter servis naših varilnih aparatov, ki bo poskrbel za morebitne nevšečnosti. Vseskozi v procesu, pred ob in po nakupu vam nudimo svetovanje in podporo, na voljo smo vam za vsa vprašanja, skupaj bomo poiskali odgovor in izbrali primeren varilni aparat za vas.

Uporaba zaščitne varilne maske je nujna

Varilni aparati za enostavne procese in zapletene proizvodne linije

Poznamo več različnih vrst varilnih aparatov, med katerimi so najbolj znani in priljubljeni mig mag varilni aparati, mma aparati za varjenje in tig aparati. Mig mag varilni aparati nemškega proizvajalca Ewm in Titan so izjemno vsestranski aparati in omogočajo najboljše rezultate varjenja tako pri zapletenih proizvodnih linijah kot tudi pri enem uporabniku; odvisno od tega, kaj želite. Mig mag varilni aparati lahko varijo različne materiale od nelegiranih do nizko legiranih jekel in neželeznih kovin, izbirate pa lahko med prenosnimi varilnimi stroji do mobilnih AlphaQ Phoenix in Taurus strojev.

V kolikor želite lahko varilni aparat opremite z vozičkom in hladilno enoto, ki zagotavlja večjo fleksibilnost proizvodnje. Drugi priljubljeni aparati so MMA varilni aparati, primerni za elektroobločno varjenje z oplaščeno elektrodo oziroma za varjenje z elektrodami. Moderni aparati so lažji in energijsko manj potratni, inverterski varilni aparati pa se ponašajo z več zelo uporabniki funkcijami kot je na primer, zalepljena elektroda z enosmernim tokom. V naši ponudbi najdete še tig varilne aparate, ne glede na izbiro pa zagotavljamo izjemno kakovostno varjenje, zato smo prepričani, da bo pri nas vsakdo našel najboljši varilni aparat za njega, ne glede na to ali se odloči za varilni aparat CO2 ali katerega drugega.

Varilni aparat mig/mag

Varilni aparati CO po ugodni ceni

V podjetju Varikon se zavedamo, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se trudimo, da zagotavljamo našim uporabnikom kakovostne varilne aparate CO2 in druge po ugodni ceni. Poleg prodaje varilnih aparatov se ukvarjamo tudi s prodajo dodatne in zaščitne opreme za varjenje kot je zaščitna varilna maska za varjenje, ki varuje obraz pred morebitnimi poškodbami in opeklinami. Zagotavljamo kvaliteten in hiter servis varilnih aparatov iz naše ponudbe, saj lahko vedno pride do manjših poškodb ali nedelovanja aparata bodisi zaradi zunanjih vplivov, bodisi zaradi česa drugega. Pri nakupu naših aparatov ste lahko popolnoma mirni, saj veste, da gre za kakovosten aparat, vseskozi vam nudimo svetovanje in podporo, obenem pa ga lahko pripeljete tudi na servis. Celovita storitev na enem mestu in z veseljem lahko potrdimo, da vse več strank prepoznava omenjeno prednost. V kolikor imate glede varilnih aparatov Co2 ali ostalih varilnih aparatov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja ali vam pomagali pri izbiri.

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878