fbpx

Servis varilnih aparatov

Nudimo servise vseh varilnih aparatov CO₂ v garanciji in izven nje

Servis varilnih aparatov Ljubljana

Naše podjetje se s storitvijo servisa varilnih aparatov ukvarja že več kot 30 let. Prvo naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995, ko pa smo razširili dejavnost poleg servisa še na prodajo varilnih aparatov, je bilo ustanovljeno podjetje Varikon d.o.o., ki vse do danes nudi kvalitetne servisne in prodajne storitve na področju varilne in rezalne tehnike. S servisom aparatov smo začeli v majhni garaži, danes pa servise aparatov opravljamo v modernem servisnem prostoru, ki ima 700 m². Naši serviserji se ves čas strokovno izpopolnjujejo, da nudijo čim višjo raven servisnih storitev. Skrbimo tudi za to, da je odzivni čas serviserjev na terenu in v delavnici čim krajši. Naše poslovanje ni omejeno samo na stranke v Sloveniji ampak imamo stranke tudi v tujini. Naša poslovna politika je prijaznost, ustrežljivost, velika učinkovitost in strokovna usposobljenost naših zaposlenih. S takšnim načinom poslovanja smo pridobili zaupanje naših strank. Ker se materiali v varilni tehniki nenehno spreminjajo, spremljamo trende in se jim tudi prilagajamo. Tudi tehnologija varjenja se spreminja, zato bomo v našem poslovnem prostoru nudili izobraževanja za varilce. Pri tem nam bodo pomagali tudi različni varilski tehnologi in drugi strokovnjaki.

Redni servisi varilnih aparatov CO₂ zagotavljajo njihovo optimalno delovanje

V naši servisni delavnici, ki se nahaja v Horjulu, nedaleč od Ljubljane, vam pregledamo in če je potrebno popravimo varilni aparat CO₂, ki je v garancijskem roku ali izven garancijskega roka. Naš servis varilnih aparatov CO₂ obsega tudi redna vzdrževanja za brezhibno in optimalno delovanje varilnih aparatov CO₂. Varilni aparati CO₂ se zaradi različnih pogojev dela, še posebej na terenu lahko hitro onesnažijo z različnimi nečistočami, ki vplivajo na delovanje aparata. Zato je dobro da se varilni aparat CO₂ periodično pregleduje in pravilno vzdržuje. S tem zagotovite varilnemu aparatu CO₂ dobro delovanje in daljšo življenjsko dobo.

Nudimo zanesljiv in hiter servis varilnih aparatov CO₂ in podporo pri uporabi

Servis CO₂ varilnih aparatov Celje

Servise varilnih aparatov CO₂ opravljamo tudi po terenu. Naši serviserji pridejo v Maribor, Celje, Koper, skratka v vse kraje po Sloveniji. Izvajamo servise varilnih aparatov CO₂ različnih znamk. Poleg servisa varilnih aparatov CO₂, vam nudimo še prodajo ter predelavo ostalih varilnih in rezalnih aparatov. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri varilnega aparata CO₂, ki bo ustrezal vašim zahtevam. Prav tako vam bomo nudili podporo pri delovanju oziroma uporabi varilnega aparata CO₂. Prodajni program našega podjetja obsega varilne aparate, dodatno zaščitno in delovno opremo, plazma rezalnike, čistilce varov, odsesovalne sisteme in še mnogo več. Na našem servisu vam obnovimo in dodelamo varilne aparate CO₂. Servise po Sloveniji zalagamo s potrošnim materialom in rezervnimi deli za varilne aparate CO₂.