fbpx
Domov | OSTALA PONUDBA | ČISTILCI VAROV | Reuter | Reuter Čistilec varov Cleanox 5.0 z avtomatskim doziranjem elektrolita

Reuter Čistilec varov Cleanox 5.0 z avtomatskim doziranjem elektrolita

Šifra: EP-01-015 Kategoriji: , Product ID: 6611

Opis

Čistilci zvarov družine Cleanox so zasnovani za kovinarje, ki želijo svojo opremo za čiščenje uporabljati fleksibilno – v delavnici ali na terenu med montažo. Po zaslugi trpežne plastike ter aluminija so vse tri naprave presenetljivo lahke in izjemno robustne. Hkrati so med najmočnejšimi na trgu: 80 A neprekinjenega toka pri 100-odstotnem delovnem ciklu ter pulzni tokovi več kot 200 A – osupljive vrednosti, zaradi katerih so naši konkurenti nervozni.

Z napravo je mogoče odstranjevati okside, ki se pojavijo pri TIG varjenju nerjavečih jekel, do določene mere pa se lahko uporabi za čiščenje tudi zvarov narejenih po MIG postopku (nerjaveča jekla).

Naprava je avtomatična: bolj, ko se pritisne s čopičem ob obdelovanec, več elektrolita dozira (ker teče večji tok). Naprava je tudi opremljena z zvočnim in svetlobnim signalom, ko zmanjka elektrolita!

Čistilec varov omogoča tudi svetlo ter temno označevanje (markiranje) na materiale (z dodatnim setom, ni vključeno v ceno).

Z napravo se lahko tudi elektro-polira zvare, uporabiti je potrebno polirno tekočino.

 

Naprava za čiščenje in poliranje varilnih šivov s popolnoma avtomatskim dovajanjem elektrolita in funkcijo označevanja (AC/DC) 1.250 VA
sestavljena iz:
– zmogljivost AutoFeed krtača velikosti XL
– nastavljivega teflonskega tulca
– ozemljitveni kabel 4 m 10 mm² z ozemljitveno sponko 250 A
– ročaj AutoFeed s 4 m dolgo cevjo
– razpršilna steklenica 500 ml za deionizirano vodo
– 1L čistilo
– 1L polirno sredstvo
230V 50-60 Hz, 8,5 kg, 38x15x26cm
v oranžni plastični škatli 60x40x32cm

Dodatne informacije

Izhodna moč (VA)

Masa

celoten komplet: 19 kg, izvor: 8,7 kg

Dimenzije (mm)

Napajalna napetost

Varovalka (A)

Napetost sekundarja

Stopnja zaščite