fbpx
Domov | ZAŠČITNA OPREMA | AVTOMATSKE VARILNE ZAŠČITNE MASKE | Avtomatska zaščitna maska Optrel e684

Avtomatska zaščitna maska Optrel e684

Popolnoma avtomatska varilna maska, True Color filter, za zadovoljitev zahtev in potreb najzahtevnejših varilcev

Šifra: 1006.500 Kategoriji: , Product ID: 156

Opis

Začutite razliko!

Elektronska zaščitna maska e684 je plod razvoja švicarskega specialista za avtomatske zaščitne maske Optrel. Z izbiro funkcije avtopilot ta varilna maska omogoča popolnoma avtomatsko prilagajanje nivoja zatemnitve v razponu med 5 in 13. To omogoča poseben dodaten senzor svetlosti, ki meri intenzivnost varilnega obloka. Varilska avtomatska maska e684 je primerna  tudi za najzahtevnejše profesionalce in varilska dela. Vedno ste popolnoma zaščiteni, ne glede na varilne parametre, ki jih uporabljate. Ročna nastavitev ni nujna, a se zagotovo samo s konico prsta.
Avtopilot se lahko po potrebi izklopi in raven zatemnitve lahko ročno nastavite.


Barve: naravne.
Udobje: all inclusive.
Perfect View pri postopku varjenja – samo pri Optrel:
Popolnoma avtomatsko prilagajanje nivoja senčenja pri vsaki varilni aplikaciji med razponom zatemnitve od 5 do 13.
True Color View v vseh obsegih nivoja senčenja – poseben UV- / IR-filter, ki ga je razvil Optrel, omogoča tipičen resnični barvni pogled na Optrel ADF in prinaša barve v svet varjenja:

True-color filter
Leva stran: Običajni pogled na varilno zeleno okolje z nizkimi kontrasti.Desna stran: Optrel revolucija – končno pravi barvni pogled med samim postopkom varjenja. Ultra-HD kakovost – optični razredi 1/1/1/1

 Varilci so priznani kot vrhunski športniki med mojstri za obdelovanje kovin. Morajo se soočiti s težkimi delovnimi pogoji, kot so dim, stalno spreminjanje ravni osvetlitve in toplote. Poleg tega imajo varilci visoko raven odgovornosti. Pomanjkljiv varilni šiv lahko v skrajnih primerih povzroči smrtonosne incidente.

Zato je vse bolj pomembna popolna varilna maska. Zaradi tega je varilni postopek varnejši, bolj učinkovit, natančnejši in bolj udoben. Zato je samo najboljše dovolj dobro.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Zakasnitev

Solarne celice

Način brušenja

Pogled v realnih barvah

Avtopilot

Stopnje zatemnitve

Vidno polje (mm)

Napajanje

Življenjska doba baterij

Optična klasifikacija

Masa (g)

Garancija

Morda vam bo prav tako všeč…