fbpx

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tehnologije

, , ,

Zakasnitev

Solarne celice

Način brušenja

Stopnje zatemnitve

, ,

Vidno polje (mm)

Napajanje

Življenjska doba akumulatorja

300 do 500 polnilnih ciklov

Pogled v realnih barvah

Optična klasifikacija

Masa (g)

Garancija

,

Število senzorjev

5 (4 v kotih, 1 na sredini nad vidnim poljem)

Stabilnost oblike

Maska: do 220 °C, prednje steklo: do 137 °C

V kompletu

dodatno prednje steklo, kartica za garancijo, maska z naglavnim mehanizmom IsoFit®, micro-USB kabel za polnjenje, navodila za uporabo, vreča za shranjevanje

Avtomatska zaščitna maska Optrel panoramaxx 2.5

602,68 

Popolnoma avtomatska varilna maska z izredno širokim vidnim poljem, zahvaljujoč izrezu v samodejnem zatemnitvenem filtru, svetlost v nezatemnjenem stanju 2,5

Tako vsestranska, kot vi.

Dobrodošli v najvišji ligi. Panoramaxx 2.5 združuje izjemno vidno polje z optrelovo dobro znano tehnologijo 2.5 in ponuja odlično vidljivost v vseh delovnih okoliščinah – bodisi pri varjenju, rezanju, brušenju ali ravnanju. Karkoli želite, optrel panoramaxx 2.5 samodejno sledi vašemu vsestranskemu področju dejavnosti.

Bližje. Dlje.

Nosni izrez spremeni vse.

Nos je nedvomno eden naših najpomembnejših organov in popelje naša čutila v peto dimenzijo. Ko pa gre za povečanje vidnega polja varilca in da je hkrati zaslon zaščiten proti bleščanju, ergonomsko optimalen ter postavljen bližje očem, nas ovira nos.
Tako smo vse običaje vrgli čez krov in si drznili tehnološki prestop, da ima zaslon izrez za nos. Rezultat je impresiven. Več kot 600% povečanje vidnega polja brez povečanja teže in oblike varilne čelade. Praktična dodatna prednost je, da zaradi ločitve od ustnega dela na zaslon ne dihate več in tako preprečujete, da bi se steklo zamazalo.
Naš pragmatični pristop je tako nov in inovativen, da je bilo zanj podeljenih več patentov – kar zagotavlja njegovo edinstvenost.

Nameni uporabe:

  • elektro-obločno varjenje (MMA – REO)
  • MIG/MAG varjenje
  • varjenje s polnjeno žico
  • TIG varjenje
  • plazemsko varjenje
  • plazemsko rezanje
  • plinsko varjenje
  • brušenje (v načinu brušenja)

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878