fbpx

Telwin inverpulse 40.40 wave 230V/400V + ACC.

Polprofesionalen multifunkcijski trofazni (MIG/MAG/TIG/MMA) synergic varilni aparat do 270 A

Šifra: 816225 Kategorija: Product ID: 9399

Opis

Mikroprocesorsko krmiljen, večprocesni varilni stroj MIG-MAG (neprekinjeno in pulzno), FLUX v plinski zaščiti /BRAZING/MMA/TIG DC-Lift inverterski varilni stroj s 4 valji za podajanje žice.
Sistem WAVE OS omogoča, da so postopki varjenja: prilagodljivi zahtevam strank; sledljivi in analizirljivi, saj se podatki shranjujejo prek USB; poenostavljeni zaradi sinergičnega prilagajanja parametrov.
Največja operativna prilagodljivost za uporabo v najrazličnejših sektorjih uporabe, od vzdrževanja do montaže in posegov v karoserijah.
Možno je delovanje na različnih varjenih materialih (jeklo, nerjavno jeklo, aluminij), spajkanih materialih (pocinkana in pocinkana pločevina) v pulznem in dvojnem pulzu ter z naprednimi varilnimi oboki: ROOT-MIG, ATC, DEEP MIG, PULSE e POP.
Inteligentno in samodejno krmiljenje obloka v vsakem trenutku zagotavlja visoko raven varjenja v vseh delovnih pogojih, z različnimi materiali in/ali plini. V kompletu z napravo VRD.
Opremljen je z različnimi shranjenimi varilnimi programi, ponuja pa tudi možnost shranjevanja, sledenja in izvoza bolj prilagojenih programov.
V kompletu z gorilnikom MIG-MAG, cevjo za plin in masa kablom.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Pulzni

Multifunkcijski

Tehnologije

Izhodni tok od (A)

Izhodni tok do (A)

Intermitenca 40% (A pri 40°C)

,

Intermitenca 60% (A pri 40°C)

,

Dimenzije (mm)

Masa (kg)

Stopnja zaščite

Standardi

, ,