fbpx

Telwin electromig 430 wave aqua

Polprofesionalen multifunkcijski trofazni (MIG/MAG/TIG/MMA) synergic varilni aparat do 270 A

Šifra: 816254 Kategorija: Product ID: 8076

Opis

Mikroprocesorsko krmiljen, večprocesni varilni stroj MIG-MAG (neprekinjeno in pulzno), FLUX/BRAZING/MMA/TIG z inverterjem DC-Lift.
Sistem WAVE OS omogoča, da so postopki varjenja: prilagodljivi zahtevam strank; sledljivi in analizirljivi, saj se podatki shranjujejo prek USB; poenostavljeni zaradi sinergičnega prilagajanja parametrov.
Največja operativna prilagodljivost za uporabo v najrazličnejših sektorjih uporabe, od vzdrževanja do montaže in posegov v karoserijah.
Možno je delovanje na različnih varjenih materialih (jeklo, nerjavno jeklo, aluminij), spajkanih materialih (pocinkana in pocinkana pločevina) s posebnimi postopki varjenja z nizkim toplotnim prenosom, ROOT-MIG in ATC, ter posebnimi postopki za aluminij in spajkane materiale AB PULSE in AB PoP.
Inteligentno in samodejno krmiljenje obloka v vsakem trenutku bo ohranilo visoko raven varjenja v vseh delovnih pogojih, z različnimi materiali in/ali plini.
V kompletu z napravo VRD.
Opremljen je z različnimi shranjenimi varilnimi programi, ponuja pa tudi možnost shranjevanja, sledenja in izvoza bolj prilagojenih programov.
V kompletu z gorilnikom MIG-MAG, cevjo za plin in masa kablom ter enoto za vodno hlajenje AQUA.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Pulzni

Multifunkcijski

Tehnologije

Izhodni tok od (A)

Izhodni tok do (A)

,

Intermitenca 30% (A pri 40°C)

,

Intermitenca 60% (A pri 40°C)

,

Napajalna napetost

Dimenzije (mm)

Masa (kg)

Stopnja zaščite

Standardi

, ,