Akcija!

Avtomatska zaščitna maska Optrel Panoramaxx CLT

774,86

Popolnoma avtomatska varilna maska s tehnologijo kristalno čistega pogleda ter z izredno širokim vidnim poljem, zahvaljujoč izrezu v samodejnem zatemnitvenem filtru, svetlost v nezatemnjenem stanju 2,0

Opis

Ne boste verjeli svojim očem…

Svetovno znana tehnologija Crystal Lens 2.0 je sedaj na voljo tudi v različici Panoramaxx CLT. Inženirji Optrel so tako ponovno postavili meje možnega na novo raven.

Kdor je kdaj varil s tehnologijo CLT, bo komaj verjel svojim očem.

Zaznavanje barv v svetlem stanju se zelo približa pogledu skozi prozorno okensko steklo, v temnem pa dobite podroben in visokokontralen pogled na varilno talino v jasnosti, ki še ni bila videna. Sprostite svoj resnični potencial – s Panoramaxx CLT.

Maska je na voljo v dveh barvah ohišij, srebrno (standard) ter črno (malenkost cenejša).

Bližje. Dlje.

Nosni izrez spremeni vse.

Nos je nedvomno eden naših najpomembnejših organov in popelje naša čutila v peto dimenzijo. Ko pa gre za povečanje vidnega polja varilca in da je hkrati zaslon zaščiten proti bleščanju, ergonomsko optimalen ter postavljen bližje očem, nas ovira nos.
Tako smo vse običaje vrgli čez krov in si drznili tehnološki prestop, da ima zaslon izrez za nos. Rezultat je impresiven. Več kot 600% povečanje vidnega polja brez povečanja teže in oblike varilne čelade. Praktična dodatna prednost je, da zaradi ločitve od ustnega dela na zaslon ne dihate več in tako preprečujete, da bi se steklo zamazalo.
Naš pragmatični pristop je tako nov in inovativen, da je bilo zanj podeljenih več patentov – kar zagotavlja njegovo edinstvenost.

Nameni uporabe:

  • elektro-obločno varjenje (MMA – REO)
  • MIG/MAG varjenje
  • varjenje s polnjeno žico
  • TIG varjenje
  • plazemsko varjenje
  • plazemsko rezanje
  • plinsko varjenje
  • brušenje (v načinu brušenja)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tehnologije

, , ,

Zakasnitev

Solarne celice

Način brušenja

Stopnje zatemnitve

, ,

Vidno polje (mm)

Napajanje

Življenjska doba akumulatorja

300 do 500 polnilnih ciklov

Pogled v realnih barvah

,

Optična klasifikacija

Masa (g)

Garancija

,

Število senzorjev

5 (4 v kotih, 1 na sredini nad vidnim poljem)

Stabilnost oblike

Maska: do 220 °C, prednje steklo: do 137 °C

V kompletu

dodatno prednje steklo, kartica za garancijo, maska z naglavnim mehanizmom IsoFit®, micro-USB kabel za polnjenje, navodila za uporabo, vreča za shranjevanje