fbpx

Startzilla 3024

Šifra: 829522 Kategorija: Product ID: 215

Opis

Multifunkcijski elektronski starter in tester z LiPo akumulatorji, primerno za 12-24V sisteme: avtomobili, tovornjački, manjše ladje, tovornjake ipd.
Namesto svinčenih akumulatorjev vsebuje LiPo celice, ki imajo veliko tokovno zmogljivost ter se lahko hitro polnijo.
Kompakten in lahek, zagotavlja start vozil tudi pri polarnih temperaturah (-20 °C) zahvaljujoč funkciji “Ice Start”. V tem načinu naprava sama nastavi funkcije glede na zaznano temperaturo okolice.
Upravljanje starterja se izvaja preko 3 tipk na sprednji strani naprave, nastavitve in parametri pa so jasno prikazani na LCD zaslonu.
Startzilla lahko opravi preizkus akumulatorja: napetost na priključnih sponkah, startno zmogljivost (CCA) in tudi delovanje alternatorja vozila.
Uporabi se ga lahko tudi kot prenosni polnilnik: USB izhod (5 V / 2,1 A) za manjše elektronske naprave (tablica, telefon, mp3 predvajalnik…) ter programabilni izhod z napetostmi 12 V / 16 V ter 19 V za napajanje prenosnega računalnika in ostalih porabnikov.
Opremljen je z visokosvetilnimi LED sijalkami, ki imajo več funkcij delovanja: belo za stalno osvetlitev ter rdeče za opozarjanje.
Vsebuje zaščite: proti obrenjeni polariteti, proti kratkem stiku, proti previsoki napetosti (nekompatibilna napetost akumulatorja), proti premajhni napetosti akumulatorja, pretokovna zaščita, proti pregretju, proti prenizki temperaturi ter proti nenamernem kratkem stiku izhonih sponk.
Pride v kompletu s startnimi kabli ter hišnim polnilcem.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Maksimalni startni tok (A)

Izhod (A)

Dodatni izhodi

Dimenzije (mm)

Masa (kg)