fbpx
01 75 00 130 041 633 878

Dodatne informacije

Proizvajalec

Zakasnitev

Solarne celice

Način brušenja

Pogled v realnih barvah

Avtopilot

Stopnje zatemnitve

Vidno polje (mm)

Napajanje

Optična klasifikacija

Masa (g)

Garancija

Avtomatska zaščitna maska Optrel panoramaxx

Popolnoma avtomatska varilna maska z izredno širokim vidnim poljem, zahvaljujoč izrezu v samodejnem zatemnitvenem filtru, izjemno svetla v nezatemnjenem stanju

Vse novosti Optrel v enem izdelku.

Optrelov razvojni oddelek se je intenzivno ukvarjal s problemom, kako razširiti vidno polje in je zdaj sposoben uvesti brezkompromisno rešitev. Zahvaljujoč edinstveni kartuši za zaščito pred bleščanjem z izrezom iz nosu, zaslon, ki je optimalen z ergonomskega vidika, je nameščen bližje očesu in s tem povečuje vidno polje šestkrat v primerjavi z običajnimi varilnimi maskami, ne da bi se ds tem povečala teža.

Pogled panorame v povezavi s stopnjo 2,5 svetlosti – kot tudi podrobno barvno upodabljanje – omogoča, da ima varilec popolnoma novo vizualno dimenzijo.

Panoramaxx ima patentirano funkcijo samodejnega pilotiranja. Temelji na edinstvenem konceptu senzorja, ki meri svetlost varilnega loka in nato samodejno prilagodi pravilno vrednost črne barve za zaščito pred bleščanjem.

S panoramaxxom se podjetje Optrel zavzema tudi za novo dobo v zvezi z oskrbo z energijo. Panoramaxx z visoko zmogljivimi sončnimi celicami in energijskim paketom litijevega polimera, ki ga je mogoče napolniti z USB-kabelom, hitro postaja energetsko neodvisna varilna čelada, ki ne potrebuje vzdrževanja, za profesionalne uporabnike.

Panoramaxx združuje skupaj z  neverjetnim panoramskim pogledom vse najnovejše Optrelove inovacije. Tako je utvaril najnaprednejšo varilno čelado svojega časa.

Prednosti Optrel maske Panoramaxx:

– 6x večje vidno polje kot pri standardnih maskah
– popolnoma avtomatsko zatemnjevanje
– avtopilot
– True Color zaslon vgrajen v filter
– DIN2,5 v svetlem stanju
– litijeve baterije – nov energetski koncept
– polnjenje z USB kablom


 

Naši partnerji

01 75 00 130 041 633 878